torsdag 27 augusti 2009

Snopet!

Det har varit ett helt fantastiskt vackert väder hela dagen idag, så jag såg verkligen fram emot att sluta jobbet och ta en härlig långpromenad med hundarna nu ikväll. Döm om min förvåning då det vackra byttes ut mot tjock dimma, ca 1 km hemifrån!!!
Detta är nackdelen med havet ibland - plötsligt kan dimman bara välla in - så tyvärr ikväll.
Men promenad blev det i alla fall!Vid vår sjöbod hade dimman lättat för en stund - och man såg i alla fall några meter framför sig.

Vi hörde en båt som hade svårt att lokalisera sig där ute - de lät ganska desperata ett tag - men till slut lyckades de ta sig iland. Vi har själva råkat ut för detta någon gång och man känner sig otroligt "liten på jorden"! Oftast cirklar man bara runt runt och det kan ta sin tid att hitta fram - har man riktigt otur kanske man hamnar i Finland:-))!!


Den höga luftfuktigheten gjorde så att spindlarnas fångstnät syntes väl i skogsbacken(klicka på bilden för större format)

Förhoppningsvis återkommer solen till imorrn!

2 kommentarer:

  1. Vilka underbara bilder. Känner så väl igen spindelnätsyndromet, visst är det otroligt att det är så mycket nät fast man inte ser det i vanliga fall. Har varit med om liknande dimma här vid Vänern. Det blir isande råkallt och så drar det in för att i nästa stund skingras, vackert är det i alla fall med dimma

    SvaraRadera
  2. Helt underbara bilder. Fick känslan av en deckare typ Wallander när man såg på dem.

    Hälsningar Mona och whippetligan från Mora

    SvaraRadera