onsdag 20 januari 2010

Lite av varje




Blogg-lusten har verkligen inte varit på topp på sistone - men här kommer ett litet livstecken från oss.
Året startade med att jag följde Sofia ner till Övik, för ett litet kärleksmöte mellan hennes tik Lovis och Gunnars bror Lasse. Var otroligt kul att träffa honom på hemmaplan. Allt gick enligt planerna.
Fick då också träffa deras två hästar. Stoet köptes för ca ett år sedan..........inom ett par månader hade de plötsligt TVÅ, utan att veta om att hon kom dräktig! Vem pappan är vet ingen?!
Hursomhelst var det en riktig "bonushäst" - "ta två, betala för en" så jag tyckte att "Bonus" var det självklara namnet - och så fick han heta! Kul!
Dagarna efter jul gjorde vi ett ryck och fixade till hallen. Tidigare var den "tapetserad" med kokarder.......efter nya tapeter hängdes bara championattavlorna upp igen. Blev ljust och fräscht, tillsammans med nya vita hallmöbler(byrå, hatthyllor och spegelgarderober). Vår hall går i vinkel och är klart inte en av husets roligaste ytor.......
Annars händer inte mycket denna årstid.......hockeyn tar sin del förståss. I lördags var alla tjejer från jobbet iväg tillsammans och det kändes lyxigt att ha ett bokat bord i restaurangen, före match och under pauserna. God mat - och dryck! Vi var iväg förra året också - så detta kommer nog att bli en tradition!
På min ordinarie sittplats hade vårt "gud-barnbarn" tagit plats, knappt två månader gammal. Hallens yngste supporter?!



3 kommentarer:

  1. Spännande med valpar, vi går också i väntans tider... =)

    SvaraRadera
  2. Spännande Jenny! Berätta!
    Inger

    SvaraRadera
  3. Står mer i vår blogg, förhoppningsvis blir Nokia pappa i vår =)

    SvaraRadera