söndag 15 november 2009

Skellefteå VS Brynäs


I helgen var det dags!
Hade länge lovat, Susanne, en av mina whippetvänner, att komma och se Elitseriehockey - och hennes älskade lag Brynäs, i vår hemmahall Skellefteå Kraft Arena.
Vi började gårdagen med ett möte här hemma, inför Whippetspecialen i Byske 2010 - sedan lunch och uppladdning inför dagens drabbning.
Mycket underlig känsla att sitta där med en "motstånds-supporter" - men vi hade rätt så kul åt/med varandra, under matchens gång.
Nationalsång och stämning i hallen!
Spelet böljade fram och tillbaka - det var jättetrevligt att matchen blev så jämn som den blev - helt perfekt för att hålla spänningen och stämningen på topp!
Efter 5 minuter, i första perioden, uttalade sig match-ovana Susanne om en ev. begynnande hjärt-infarkt p g a spänningen - men hon såg ovanligt pigg och fräsch ut, resten av matchen!!
Mest våndades hon dock över "Matchtröja på - eller inte". Den startade i handväskan - men efter första Brynäsmålet åkte den i ett huj över huvudet:-))!!!
Gillade verkligen hennes engagemang - NU vet jag vilka röstresurser den tjejen har, ifall ni undrar:-))!!
Vi fick verkligen valuta för pengarna denna dag, för det blev t o m förlängning!
Matchen slutade 2-2 - det bästa som nog någonsin kunde hända - för vänskapens skull:-))!!
Tack Susanne för en givande och trevlig dag - samt den söta presenten!
Detta kan nog bli en tradition!
Nedre bilden en hyllning till våra underbara juniorer, Tim Erixson, David Rundblad och Martin Lundberg........bilden tagen då vårt "fritids" vann en teckningstävling, där förstapriset var att få delta på en träning med Skellefteå AIK!


2 kommentarer:

  1. Kul var det! Tack så mycket! Jag är inte så matchovan, bara lite ringrostig! Är det omöjligt för mig att köpa biljett till nästa match mellan dessa kombattanter och få sitta bredvid dig? Det blir ju lite jobbigt om jag ska sitta i ditt knä! Då ser du ju ingenting! :-)

    SvaraRadera
  2. Att DU sitter i knät går väl an - däremot VÄGRAR jag TRÖJAN!!!
    Mailade dig förslag på sittplatser bredvid oss.
    (Och du - när det gäller hockey heter det nog "RINKROSTIG?!?!)

    SvaraRadera