lördag 20 februari 2010

Marsvin i kylskåpet!!!!

Ibland kan hundarna verkligen roa en med sina egenheter!
Har varit och handlat idag och efter att ha packat in varorna i kylskåpet upptäcker jag plötsligt att ett marsvin parkerat på nedersta hyllan?!?!!
"Kerstin" älskar att bära omkring sina leksaker då man kommer hem - en ren glädjeyttring förståss. I bara farten hade hon nog också hunnit med en "titt i kylskåpet" och glömt sin kära ägodel i kylen.
Kommer mig osökt att tänka på hennes far "Kålle"(Int Ch Accent´s Little Limerick) som hade många roliga påhitt genom åren - allt från att öppna dragkedjor i gästers väskor, för att antingen "stjäla" eller "ge bort" nåt:-))!!..........till att förgylla vardagen med andra olika spratt - som exempelvis den gången jag hade packat ringsekreterar-lådor till en utställning härhemma - På utställningsdagen undrade en ringsekreterare varför det låg en boll i lådan?!?! Kände genast igen Kålles favvo-boll:-))!!(Ja, han var med och packade:-)!!)
Förresten.............undrar om det fattas nåt till middan ikväll?!?! Risken finns att hon bytt ut nåt mot marsvinet...........jaja, marsvin till middag blir det i alla fall inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar